Wednesday, 31 May 2017

Tanam Keseronokan Anak-anak dengan Jawi




Ni lah majalah jawi yang meletop sekarang.
Aktiviti jawi santai yang colorful memang menarik minat anak-anak belajar jawi.
Macam-macam aktiviti ada dalam majalah ni.

Teka-teki
Perbezaan gambar
Cari gambar tersembunyi
Mewarna
Cari jalan keluar
...dan macam-macam lagi la 




Apa yang Inspektor Jawi fokuskan?

Aktiviti sambungan dan ceraian huruf jawi yang sering menjadi kesilapan
Setiap aktiviti dalam majalah ini fokus kepada 
- huruf tunggal
- suku kata terbuka dan tertutup
- perkataan dan ayat pendek
- kata pinjaman bahasa Arab dan English
- imbuhan dan banyak lagi

Semua aktiviti dalam majalah ni berpandukan buku teks sekolah dan silibus KSSR.






1 set mengandungi 5 edisi. 


Nampak tak adik ni memang seronok tau , dapat majalah ni terus buat aktiviti 






Harga : RM10.00
Exclude postage





Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 
 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/wa/telegram 019.9425608

Majalah Jawi Pertama di Malaysia


Anak anda lemah jawi ?
Anak anda tak minat jawi?
Tak ada bahan untuk aktiviti jawi?
Jangan risau...sekarang dah ada majalah jawi tau
INSPEKTOR JAWI..pertama di Malaysia 


Saya yakin majalah ini akan menjadi pilihan ibu bapa untuk anak-anak buat latihan di rumah mahu pun di sekolah. Aktiviti dalam majalah ni semuanya berpandukan buku teks sekolah dan silibus KSSR. Sangat bermanfaat. 


Kenapa anak-anak tak boleh berenggang dengan majalah ni ?

Isi kandungan yang berpandukan buku teks dan silibus KSSR. 
Apa yang anak-anak belajar di sekolah ada di dalam majalah Inspektor Jawi ni.

Pelbagai aktiviti jawi yang menghiburkan:
teka teki
cari jalan keluar
perbezaan gambar
cari gambar tersembunyi
mewarna
....dan banyak lagi, semuanya dalam tulisan jawi




Memang tak rugi memiliki majalah ni.
Harganya pun memang sangatla murah.
Beli 1 set ni dapat 5 edisi majalah tau.

Nak cuba untuk anak-anak tak?
Sama-sama improve kan jawi anak-anak.




Harga : RM10.00
Exclude postage





Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 
 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/wa/telegram 019.9425608

Saturday, 20 May 2017

Apa Yang Best dengan Buku Hey Jom BIjak Sains


Buku ni memang sangat laris. 110 ribu cetakan dalam masa 2 bulan dipasarkan. 



Dalam ni ada apa?

% Nota Sains grafik tahun 3-6
% Soalan KBAT dan jawapan
 % Info Sains 
 % Mnemonik Sains









Penulis buku ni kalo korang nak kenal..hehe.



AMEER FIRDAUS ONN menggunakan buku nota Hey!! Jom Bijak Sains dalam sesi pembelajaran di dalam kelas.

Nak cuba tak untuk anak-anak?
Jom jom...jom bijak sains sama-sama.
Bukan anak je tau, mak-mak pun nak study sains sama nanti 


Harga : RM6.00
Exclude postage




Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 
 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/wa/telegram 019.9425608


Anak Asyik Berkepit dengan Hey Jom Bijak Sains



Lately buku ni glemer yang amat. Sebut Hey Jom bijak Sains mesti anak-anak darjah 3-6 tau.
Apa ? Korang takde lagi buku ni untuk anak-anak? Memang sangat ketinggalan la tu namanya hehe.

Buku mana tu?
Buku ni ye



Nak tengok page dalam?
Jom






Apa kata ibu-ibu yang dah beli buku ni ?



Haa..kan dah kata..anak-anak memang suka.
Terus berkepit dengan buku ni.
Nak anak-anak anda minat sains jugak tak ?

Meh order..RM6 je pun




Harga : RM6.00
Exclude postage




Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 
 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/wa/telegram 019.9425608

Fenomena HEY JOM BIJAK SAINS


Baca tajuk dah best kan...fenomena! Kenapa ye ?
Dalam 2 minggu...600 buku saya dah jual..yeaah hebat sangat buku ni
Opss...dah masuk Buletin Utama TV3 tau 



Buku ni untuk darjah 3 hingga darjah 6 je tau.
Darjah 1 & 2 tak leh guna hehe

Buku ni peta minda sahaja, memang best sangat dan mudah faham.
Customer yang dah beli semua berpuas hati. 
Anak-anak pun jadi rajin nak study sains.

Buku ni ada 33 pages.
Nak tengok page dalam tak ?
Jom






Haaa...nampak tak bestnya buku ni?
Gambar kat bawah ni plak kandungan buku ni ye.


Berminat tak ?
Cepat tau..takut nanti abes tak tau bila nak restock lagi.

Harga?
Giler murah ni...RM6 je haha
jangan terkejut ye


Harga : RM6.00
Exclude postage




Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 
 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/wa/telegram 019.9425608


Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015