Saturday, 20 May 2017

Fenomena HEY JOM BIJAK SAINS


Baca tajuk dah best kan...fenomena! Kenapa ye ?
Dalam 2 minggu...600 buku saya dah jual..yeaah hebat sangat buku ni
Opss...dah masuk Buletin Utama TV3 tau 



Buku ni untuk darjah 3 hingga darjah 6 je tau.
Darjah 1 & 2 tak leh guna hehe

Buku ni peta minda sahaja, memang best sangat dan mudah faham.
Customer yang dah beli semua berpuas hati. 
Anak-anak pun jadi rajin nak study sains.

Buku ni ada 33 pages.
Nak tengok page dalam tak ?
Jom






Haaa...nampak tak bestnya buku ni?
Gambar kat bawah ni plak kandungan buku ni ye.


Berminat tak ?
Cepat tau..takut nanti abes tak tau bila nak restock lagi.

Harga?
Giler murah ni...RM6 je haha
jangan terkejut ye


Harga : RM6.00
Exclude postage




Anda berminat dengan Produk Anak Saya Bijak? 
Bagaimana nak dapatkan produk terbaik ini untuk anak-anak anda? 
 Hubungi saya - 
Puan Farida 
Call/wa/telegram 019.9425608


No comments:

Copyright to Anak Saya Bijak
Designed by UMIESUEstudio 2015